Tuesday, July 31, 2007

A casa di Irene…

…που λέει και ο vpapanik τελείωσαν οι εργασίες (για του λόγου το αληθές ακολουθεί φωτογραφία). Όπως θα μπορέσετε να παρατηρήσετε τα χρώματα δεν έχουν αλλάξει, όπως υποσχέθηκα, απλά φρεσκαρίστηκαν. Όλη η δουλειά (ηλεκτρολογικά και κουφώματα) έγινε για να μπορέσω να βάλω κλιματιστικό καθότι η ζέστη ήταν απίστευτη στο σπίτι, απορώ πως άντεξα τόσα χρόνια χωρίς.

Hint: Στην τηλεόραση παίζει η αγαπημένη μου εκπομπή.

Sunday, July 15, 2007

Το σπίτι του RoD

Οι εργασίες που θα γίνουν την άλλη εβδομάδα στο σπίτι με ανάγκασαν να στοιβάξω όλα τα πράγματα σε κούτες και να μεταφερθώ για μερικές ημέρες στο πατρικό μου.
Δείτε σε αποκλειστικότητα το σπίτι του RoD (όπως είναι τώρα) και πείτε μου αν έχετε δει πιο «χαρούμενο» διαμέρισμα.

Sunday, July 8, 2007

Προς ταξιδιώτες (με αεροπλάνο)

Επιτέλους ο Αύγουστος και οι μέρες αδείας είναι προ των πυλών και πολλοί από εσάς ετοιμάζετε ταξίδια αναψυχής εντός ή εκτός των συνόρων. Όσοι σκοπεύετε να πάρετε αεροπλάνο για να φτάσετε στον προορισμό των διακοπών σας θα πρέπει ενημερωθείτε σωστά για τα πράγματα που μπορείτε να κουβαλήσετε στις αποσκευές σας.
Διαβάστε εδώ τι απαγορεύεται ώστε κανένας να μην βρεθεί σε δύσκολη θέση όταν τον σταματήσουν για έλεγχο και του κατασχέσουν πχ. τον αγαπημένο του καταπέλτη.

Ναι, δεν κάνω καθόλου πλάκα, ο καταπέλτης απαγορεύεται μέσα στα αεροπλάνα σύμφωνα τον κατάλογο της Κομισιόν. Τώρα πως θα καταφέρεις να βάλεις έναν καταπέλτη μέσα στις βαλίτσες, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.

Wednesday, July 4, 2007

Γεννημένος την 4η Ιουλίου

Από την στιγμή που κάθε χρόνο τέτοια μέρα θα βλέπουμε τον αξέχαστο τελικό του EURO 2004 μεταξύ της Ελλάδας και των πελατών (Πορτογαλία), γίνεται να μην ακούμε τον καραγκιόζη και τον παππού να μας σπάνε τα νεύρα ξανά και ξανά.
Ας κάνουν, όπως ο ΣΚΑΪ με τα ντοκιμαντέρ, voice-over ή στην τελική να βάλουν την Αγγλική έκδοση με υπότιτλους, περισσότερες μαλακίες αποκλείεται να λένε.