Tuesday, June 24, 2008

Αγαπητοί Συνεργάτες

…o χώρος εργασίας δεν είναι ούτε κολεκτίβα, ούτε κοινόβιο και συνεπώς ο παρακάτω κανόνας είναι πλήρως εφαρμόσιμος για τα πράγματα που βρίσκονται στο ψυγείο.

"If you didn’t bring it, DON’T eat it."


Monday, June 9, 2008

Best Of The Best (επίσημα αποτελέσματα)

Θα θυμάστε ότι στο προηγούμενο post είχα δηλώσει ότι σε αυτό το τουρνουά δεν χάνω; Ε, λοιπόν έκανα λάθος, πρωτάκουστο αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Μοναδική παρηγοριά ότι αποκλείστηκα με ψηλά το κεφάλι (14 κερδισμένα ματς και 6 χαμένα). Δηλαδή 6-1, 5-0, και 3-5 με μια απερισκεψία της στιγμής να μου στερεί μια θέση στον τελικό και το δικαίωμα στο όνειρο.
Οι Avessalom και Ioannis κάτι πήγαν να κάνουν αλλά το ζάρι τους γύρισε την πλάτη στο πιο κρίσιμο σημείο. Οι uncle, orestis, stratos, vpapanik, psarog, unknown female, pantelis πρόσφεραν άφθονο γέλιο με τις ικανότητές τους (και ένα 10€).
Μεγάλος νικητής για άλλη μια φορά ο Telis που πιστοποίησε την ανωτερότητά με μια εμφατική νίκη (7-0) στον τελικό έναντι του OTP που προσπάθησε (για 3sec περίπου) αλλά δεν τα κατάφερε.

Ραντεβού λοιπόν στο 4o “Best Of The Best” που θα διεξαχθεί μόλις επουλωθούν οι πληγές (του κώλου τα εννιάμερα που λένε). Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό (και σε ασπρόμαυρο…ουάου) από τους πρωταγωνιστές του τουρνουά (όχι όλους γιατί ο φωτισμός δεν ήταν ο καλύτερος), kudos to zkeramid.

Wednesday, June 4, 2008

Best Of The Best (οι διαγωνιζόμενοι)

Σε τρεις μέρες τα ψέματα τελειώνουν και οι διαγωνιζόμενοι στο 3ο Τουρνουά Τάβλι θα πρέπει να αποδείξουν την αξία τους με πράξεις και όχι λόγια.
Αφού λοιπόν έχω ακόμα μερικά 24ωρα αξιοπρέπειας μπροστά μου ας κάνω μια παρουσίαση μερικών από τους ταβλαδόρους (χαχαχα) που θα δώσουν το παρών.

Avessalom ‘ο κομπάρσος’
Uncle ‘θα το(ν) πάρω’
Tyxod ‘μόνο με διπλές στο μάζεμα νικάω’
Originaltaxoparei ‘με τέτοιο κώλο δεν χάνω’
Telis ‘σιγά παιδιά μην χαλάσει το μαλλί’
Soc ‘επίτηδες έχασα για να προλάβω το Euro’
Ioannis ‘καλέ, ελεήστε τον κουλό’
Panteluke ‘the king is dead, long live the queen’
RockOrDie ‘lord of the Tavli’

Λογικά θα σκάσουν μύτη και κάποιοι άλλοι τυχάρπαστοι με όνειρα χρημάτων και κυπέλλων αλλά θα πάρουν τα @@ του RoD καθώς σε αυτό το τουρνουά ΔΕΝ χάνω, ΤΕΛΟΣ.

Monday, June 2, 2008

Lord Of The Dance, κανείς?

Μερικοί θα με κοροϊδέψετε
Μερικοί θα με βρίσετε
Μερικοί θα με αποκληρώσετε
Μερικοί θα απορήσετε