Friday, February 2, 2007

Diet (Day #4)

Enough is enough είπα και αποφάσισα να χάσω κιλά γιατί όταν δεν κουμπώνει το πρώτο κουμπί του jean είναι επειδή φάγαμε κάτι παραπάνω σήμερα, όταν δεν κουμπώνει το δεύτερο κουμπί τότε είναι επειδή φάγαμε κάτι παραπάνω όλη την εβδομάδα, όταν όμως δεν κουμπώνει ούτε το τρίτο κουμπί τότε είναι κατάντια.
Πήγα λοιπόν σε διαιτολόγο – διατροφολόγο και ξεκίνησα μια δίαιτα – διατροφή για να καταφέρω να επιστρέψω στα κιλά…στα οποία αγόρασα τα jean.
Τέρμα τα δύο πιάτα μακαρόνια, τέρμα οι γιγάντιες μπριζόλες, τέρμα οι πίτσες 12 κομματιών και το χειρότερο από όλα…τέρμα οι μπύρες. Ελπίζω να αντέξω, γιατί το χρονοδιάγραμμα λέει 2 μήνες και είναι μόλις η 4η μέρα σήμερα.

10 comments:

uncle said...

Άλλαξε και τον τίτλο σου τότε σε "A Rock & Diet Όαση"!! χοχοχο

snikolas said...

No beer? Fuck!!!

vpapanik said...

Εχμ, νομίζω ότι φταίει το jean όχι εσύ. Άκου εκεί no beer !!! Ασχετοι διατροφολόγοι !

ONOMATODOSIA said...

δε παχαινει η μπιρα.
ενα λιτρο την ημερα,μπορεις να πιεις χωρις φοβο.γερμανος διαιτολογος το ειπε.το παραπανω βλαπτει και αφηνει μπιροκοιλια.

rockordie said...

@uncle: Ο τίτλος μένει γιατί ο ROD μόνο για λίγο καιρό ξεμπυραίνει.

@snikolas: Fuck ξε-fuck μόνο δύο ποτά την εβδομάδα (πχ gin) και ΟΧΙ μπύρα.

@vpapanik: Και εγώ νόμιζα ότι φταίει το jean στην αρχή αλλά τελικά η ζυγαριά με έδωσε στεγνά.

@onomatodosia: Δοκίμασα να την πείσω (την διαιτολόγο - διατροφολόγο) και εγώ με αυτό το επιχείρημα αλλά κόντεψε να μας αφήσει χρόνους (από τα γέλια) και το πήρα πίσω.

Anonymous said...

Από κάτι τύπους σαν και ‘σένα έχει αυτή ή τύπισσα Audio A3 sportpack…...γκε γκε!!! Υπάρχει βέβαία και ο τρόπος του «Προπονητή της κερκίδας» αλλά άστο καλύτερα…

rockordie said...

@laou: Audio A3, πρώτη φορά το ακούω.
Είναι κάτι σαν το mp3?

ONOMATODOSIA said...

rockordie,πες της δικιας σου ο ανθρωπος ηταν Dr.Dr.Dr.Professor.χωρις πλακα.ολους αυτους τους τιτλους εχει.κατι θα ξερει παραπανω.

rockordie said...

@otx: Σε συγχωρώ για τα greeklish γιατί είσαι νέος στο internet...να σου ζήσει η DSL.

@onomatodosia: Θα το δοκιμάσω αλλά για σιγουριά πρώτα θα πάρω και μαθήματα CPR (μην έχουμε τα προβλήματα της προηγούμενης εβδομάδας).

Tyxod said...

Την Πέμπτη θα χάσεις 5 κιλά...

Θα σε λιώσω...