Sunday, February 25, 2007

Eurovision 2007 (Ελληνική Συμμετοχή #1)

Λίγες μέρες απομένουν ακόμα για την βραδιά που θα αποφασιστεί ποιος καλλιτέχνης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο πανηγύρι που λέγεται Eurovision και ήρθε ο καιρός να ξεκινήσω μια μικρή παρουσίαση των υποψηφίων (όπως πριν τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές).

Τάμτα «η Αγνή»

- Το τραγούδι που καλείται να υποστηρίξει μιλάει για αγάπη, έρωτα, μοναξιά και λοιπές αηδίες που φέρνουν δάκρυα στα μάτια κάθε 14χρονης μαθήτριας του κολεγίου κορασίδων «Είμεθα παρθένες». Το κακό είναι ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει (ότι και αν σημαίνει αυτό) αυτό το τραγούδι κάποια η οποία όχι μόνο δεν ήταν παρθένα στα 14 της αλλά είχε ήδη ένα παιδί.

- Η Τάμτα δεν είναι ελληνίδα οπότε με την άψογη Γεώργιο-Ελληνική προφορά που διαθέτει μπορεί να τραγουδήσει το αγγλικό "With Love" καλύτερα από ότι οι έλληνες καλλιτέχνες που έχουν μείνει μόνο στην Ελληνική προφορά.

- Δεν είναι σούπερ όμορφη αλλά έχει αυτό το kinky κατιτίς που σε συνδυασμό με το περίεργο κούρεμα, την ηλικία της και το ότι είναι ιδιαίτερα έμπειρη στον σεξουαλικό τομέα (πάνω από 10 χρόνια) ξυπνάει αυτό το sexual beast μέσα στον κάθε άντρα (= είναι αυτό που σε στέλνει για διακοπές στην Ταϊλάνδη αντί πχ. της Ρώμης).

Target group: Οι λυσσασμένοι (για σεξ με ανήλικα) ευρωπαίοι εταίροι μας που είναι 55-95 ετών.

7 comments:

snikolas said...

Λολ! Περιμένω και τις υπόλοιπες συμμετοχές.

uncle said...

Και γω είμαι στο target group!!!

Unknown said...

Και εγώ είμαι στο Target Group της.. και jack να μην ξεχάσεις να την ψηφίσεις την βραδιά του τελικού... ;)

guitarlikas said...

Ωχ! Τελικά δεν είναι παρθένα ε? Σε λίγο θα μας πεις πως και ο Sarbel είναι gay...χαχα..Και για να μην το ξεχάσω...Lipis και uncle είστε gay :D

dddd said...

Eite paei i Tamta eite paei o gyftos o Tamta-kos karfi de mou kaigetai.

uncle said...

@ lipis: περιμένω πρώτα όλες τις υποψηφιότητες, αν κάποια χώρα ξανακατεβάσει metal, η ψήφος πάει εκεί.

@ lickass: καλύτερα να είμαι στο target group του μουνιού (RoD forgive my vulgar language) παρά στο target group του εβραίου!!!

rockordie said...

@snikolas: Έφτασεεεεεε

@lipis: Δηλαδή είσαι λυσσασμένος γάιδαρος?

@guitarlika: Αμέσως να πεταχτείς να μου την χαλάσεις την έκπληξη.

@Nikos: Φυσικά και ΔΕΝ μας ενδιαφέρει.

@uncle: Λες να ασχοληθούμε και φέτος με τον διαγωνισμό? Αφού τα μέταλλα το σηκώσανε, φτάνει, όχι άλλο, τώρα πάμε για το...San Remo.