Monday, February 26, 2007

Eurovision 2007 (Ελληνική Συμμετοχή #2)

Σήμερα θα σας παρουσιάσω τον…

Σαρμπέλ «ο Χαρούμενος»

- Πολλοί μέσα στην γενικότερη κακία που τους διακρίνει θα πούνε ότι όση σχέση έχει ο γεννηθείς στην Αγγλία, Κύπριο-Λιβανέζος Σαρμπέλ με την Ελλάδα άλλη τόση έχει και με τις γυναίκες. Εδώ έρχεται (σαν από μηχανής θεός) ο πρώτος στίχος του τραγουδιού "Yassou Maria" για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα…«First off she is a lady».

- Ο Σαρμπέλ θα επιχειρήσει να κερδίσει τον διαγωνισμό ακολουθώντας την πετυχημένη συνταγή «λίγο κούνημα, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου», υποστηρικτές της οποίας είναι οι Ricky Martin, Σάκης Ρουβάς και χιλιάδες boy bands.

- Ήθελα να έχω και μια αποκλειστική είδηση σήμερα αλλά δυστυχώς οι πληροφορίες που θέλουν τους Ισπανούς, με όνομα Χοσέ Μαρία, να θέλουν να μποϋκοτάρουν τον θεσμό γιατί θεωρούν ότι το τραγούδι περιέχει σεξιστικό περιεχόμενο είναι ανεπιβεβαίωτες.

Target Group: Οι χαζοχαρούμενες γκέισες (που είναι οι φανατικότεροι οπαδοί της Eurovision) και οι Πορτογάλοι που δεν πολυσυμπαθούν τους Ισπανούς.

4 comments:

guitarlikas said...

Έχουμε πολιτικό παρασκήνιο λοιπόν εδώ...Πιστεύω θα μπορούσε να παίξει ακόμα και πόλεμος για τον Σαρμπέλ τον χαρούμενο..

rockordie said...

@guitarlikas: Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και αν τελικά πάει ο "Happy" Σαρμπέλ μπορεί μέχρι και να κλονιστεί το οικοδόμημα που λέγεται Ευρωπαική Ένωση.

uncle said...

@ guitarjackson: Κοίτα αν το θέτεις έτσι, η παραπολιτική κοινότητα των εβραίων της χώρας και ιδιαίτερα της Θεσσαλονίκης, θα φροντίσουν να πάρουν όλα τα ξαδέρφια τους στην J.S.A να ψηφίσουν και αυτοί.

rockordie said...

@uncle: Θα προτιμούσα να μην ξαναδώ σχόλια με θέμα εβραίους.