Tuesday, February 27, 2007

Eurovision 2007 (Ελληνική Συμμετοχή #3)

Τελευταία μέρα σήμερα της παρουσίασης των 3 καταπληκτικών καλλιτεχνών που θέλουν να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην Eurovision. Last but not least ο ένας…ο μοναδικός…ο

Χρήστος Δάντης «ο Ροκάς»

- Αλήθεια ποιος μπορεί να ξεχάσει τις εκπληκτικές του επιτυχίες «Σκάσε», «Δακτυλικά Αποτυπώματα» και «Τρελό Κι Αγαπησιάρικο» που δίκαια του πρόσφεραν τον τίτλο του έλληνα Joe Cocker.

- Το τραγούδι "No Madonna" είναι μια rock & μπούρδα μίξη που προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι ένας Άδωνις μπλεγμένος σε μια σχέση με μια ασχημομούρα (που δεν ξέρουμε ποια είναι αλλά σίγουρα ΔΕΝ είναι η Madonna) και για αυτό παίρνει το θάρρος και την διακόπτει (την σχέση) πριν να είναι πολύ αργά.

- Έκπληξη προκαλεί ότι το τραγούδι το έγραψε μαζί με την Ναταλία Γερμανού που το 99.9% του αντρικού πληθυσμού παγκοσμίως θεωρεί «κακάσχημη κότα που νομίζει ότι κάποτε θα γίνει κύκνος».

- Tip: Για τις ανάγκες του ρόλου του ο Joe…ε…Χρήστος έχει προσλάβει μια ομάδα ειδικών στο Photoshop για να φαίνεται όσο νέος και ωραίος χρειάζεται, ενώ για το χορευτικό προσπαθούν να κλείσουν την Μαρία την άσχημη.

Target Group: Οι βλάχο-trendy, οι ψωνάρες και οι δήθεν, μπορεί να μην πιο έξυπνο group τηλεθεατών της Eurovision αλλά είναι σίγουρα το πιο πολυπληθές.

8 comments:

snikolas said...

Ρίξε μια ματιά εδώ: http://mn8dk.blogspot.com/2007/02/star.html

rockordie said...

Ναι, αλλά ο Τσανς ποιός είναι!!!

Unknown said...

στα 41 του θυμήθηκε ο Δάντης να κάνει διεθνή καριέρα.. και δεν ξέρω τι θέλω τώρα.. να μην τον ψηφίσουν σήμερα γιατί το τραγούδι του είναι μπούρδα για την Eurovision.. ή στην τελική να βγει και να γελάσουμε την βραδιά της Eurovision για την θέση που θα πάρει και θα ησυχάσει μία και καλή...
Πιστεύω πως θα αναμετρηθεί με τον Ρακιντζή για το πόσους βαθμούς θα καταφέρει να πάρει...!!

dddd said...

Xrhstos Dantis & "To Palio Mou Palto" ... respect...

Unknown said...

Το παλιό μου παλτό.. Respek.. και κανα δυο ακόμα είναι respek.. αλλά ο ΔΑΝΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ EUROVSION... τέλος

rockordie said...

Παιδιά ο Δάντης είναι Παλτό.

Redhair said...

Symfono me tin poly oraia kritiki sou kai gia tous 3 ALLA to rock einai ROCK se oles tou tis morfes kai o perissoteros kosmos to ypostirizei. Bebaia tora gnorizontas to apotelesma aporo pou bgike o SARBEL....

rockordie said...

@redhair: Το ροκ ναι, ο Δάντης όμως είναι λαϊκο-ροκ (τελείως ψεύτικος).