Sunday, March 25, 2007

Ελλάδα – Τουρκία (thoughts)

Ο Δέλλας είναι όντως «ο Κολοσσός», κάθεται ακίνητος με ανοιχτά τα πόδια και όλα περνάνε από κάτω του (βλ. 4ο γκολ).

Ο Κόκκαλης, πρόεδρος της ομάδας των πιτσιρίκων Ριβάλντο, Ανατολάκη, Τζόρτζεβιτς, Νικοπολίδη μίλησε στις κάμερες για την ανάγκη ανανέωσης της εθνικής (τα χάλια του Ολυμπιακού δεν τα βλέπει).

Ο λουστράκος Καραγκούνης πρέπει να παίρνει και το κασελάκι μαζί του στο γήπεδο (σήκωσε και το κεφάλι μια φορά βρε αγόρι μου).

Ο Γκέκας μπήκε στο γήπεδο καταχειροκροτούμενος και ανταπέδωσε το κοινό με μια μεγαλειώδη εμφάνιση (φορούσε ένα συνολάκι Adidas σε μπλε - άσπρο).

Ο Νικοπολίδης μου θύμισε την σκούπα Philips (αυτή που ρουφάει από μακριά).

Το 4-3-3 μπορεί να το παίξει μόνο η Μπαρτσελόνα.

Οι μΠαοκτζήδες είχαν ένα πολύ καλό Σαββατόβραδο, καθώς είδαν επιτέλους μια ομάδα που υποστηρίζουν να παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Οι Έλληνες ξεχνάνε πολύ εύκολα και τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες οπότε “no harm done” (από την άλλη εβδομάδα θα ασχολούνται πάλι με την Μαρία την Άσχημη και την Eurovision).

4 comments:

PAOKMANIA said...

Στο post σου δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να κράζεις και να ειρωνεύεσαι.Ούτε μια πρόταση για να γίνει κατι καλύτερο. Μόνο μια επισήμανση έκανες "Οι Έλληνες ξεχνάνε πολύ εύκολα και τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες οπότε “no harm done” (από την άλλη εβδομάδα θα ασχολούνται πάλι με την Μαρία την Άσχημη και την Eurovision)"
Λές και εσύ πήγες ποτέ σου σε αγώνα της εθνικής Ελλάδας πριν το Euro2004 και σε έπιασε ο πόνος.

uncle said...

Εμένα μου έκανε εντύπωση η δήλωση του Δέλλα "όταν περνά η μπάλα απο πάνω μας δεν είναι ανάγκη να γυρίσουμε να κοιτάξουμε, ξέρουμε οτι ο Αντώνης την έχει πιάσει" !!!

Οκ μεγάλε, ο Αντώνης έχει φάει τα πιο ηλίθια γκόλ που έχω δει τα τελευταία χρόνια, τοποθετήσεις και έξοδοι του κώλου. Χειρότερος ακόμα απο τους Ατματζίδη και Πιθικάνρωπο του μΠαοκ, καθώς και απο τον δάσκαλο του είδους Μιχόπουλο (στα καλά του κιόλας).

Οσο για τις πικρόχωλες αναφορές σου στο ποιόν υποστήρισαν τα μΠαόκια, κομμένα, γιατί μετά απο λίγο θα μου κάνεις κήρυγμα για τις έθνικ αντιλήψεις μου κλπ κλπ.

Stormrider said...

να μην ξεχνάμε τον πόνο του Γιακουμάτου, ο οποίος δήλωσε "εθνικά ντροπιασμένος".
Πραγματικά, ένας άνθρωπος σαν κι αυτόν που μας κάνει περήφανους κάθε μέρα είναι κρίμα να του χαλάνε τη δουλειά 11 κωλόπαιδα.

rockordie said...

@originaltaxoparei(με το μεγάλο σου όνομα): Δεν μπορώ να πω ότι έχει άδικο ο τούρκος.

@uncle: Τώρα τελευταία όντως κάνει κάτι γκέλες απίστευτες.

@storm: Και εμείς είμαστε (ντροπιασμένοι) με την κυβέρνηση αλλά δεν βγαίνουμε στα κανάλια.

@paokm: Φυσικά κράζω και ειρωνεύομαι, την πίκρα μου προσπαθώ να βγάλω. Ήθελες μήπως να γράψω διθύραμβους για την εμφάνιση ή για τους στόκους που βγαίνουν και λένε μαλακίες.
Μπορεί να μην πήγα σε αγώνα της εθνικής αλλά μην βιάζεσαι να κρίνεις γιατί δεν είναι πολλοί αυτοί που κάθισαν να δούνε το έπος του 1994 στις κανονικές ώρες προβολής και όχι σε μαγνητοσκόπηση.
Καταλαβαίνω ότι σε πείραξε κυρίως το σχόλιο για τον Παοκ και όχι όλα τα άλλα, να το πάρω πίσω όμως δεν μπορώ οπότε αν θίχτηκες μπορώ να σου πω ότι ήταν καλοπροαίρετο και στα πλαίσια του χαβαλέ.