Sunday, May 13, 2007

Το υπέρτατο Κουίζ

Απαντήστε στο παρακάτω κουίζ και μάθετε ποιος/ποια πραγματικά είστε.
ΕΡΩΤΗΣΗ
Τι είδατε χτες το βράδυ (Σάββατο 12 Μαΐου);
α) Τον διαγωνισμό της Eurovision 2007.
β) Τον τελικό κυπέλλου Γαλλίας, όπου η Σοσό στέφθηκε κυπελλούχος νικώντας 5-4 στα πέναλτι την Μαρσέιγ μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα (κανονική διάρκεια 1-1, παράταση 2-2).
γ) Ντοκιμαντέρ στην ΕΤ3


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Γυναίκες
Περισσότερα (α)
Είστε Bitch. Ξέρετε τι θέλετε και πως να το πάρετε. Τι και αν υποσχεθήκατε κάτι πολύ πρόστυχο στο ταίρι σας για να σας αφήσει το τηλεκοντρόλ, αφού θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον διαγωνισμό για τον οποίο θα μιλάτε όλη την επόμενη εβδομάδα με τις φιλενάδες σας, χαλάλι του.
Περισσότερα (β)
Είστε το τέλειο ταίρι. Μέχρι και ο άντρας σας ξαφνιάστηκε με την προθυμία σας να δείτε τον αγώνα αντί του διαγωνισμού, δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε εκτός από συγχαρητήρια.
Περισσότερα (γ)
Είστε τρελή. Ούτε οι 82 γάτες που σας κάνουν συντροφιά δεν σας καταλαβαίνουν.

Άντρες
Περισσότερα (α)
Είστε gay. Είναι τόσο απλό όσο το τέσσερα καθέτως (3 γρ., είναι συνήθως μόδιστροι, κομμωτές ή διακοσμητές). Είναι ολοφάνερο ότι τα οιστρογόνα πολλαπλασιάζονται με τρελούς ρυθμούς στο σώμα σας και δεν μπορείτε πια να το αρνηθείτε. Αγαπημένο σας φαγητό είναι το κοτόπουλο και αγαπημένο τραγούδι το “It’s Raining Men”. Είστε μια όμορφη πεταλούδα εγκλωβισμένη σε αυτό το τριχωτό σώμα, μην φοβάστε όμως ο ήλιος καίει και για σας (ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει).
Περισσότερα (β)
Είστε γνήσιος απόγονος του Λεωνίδα. Την αγαπάτε την εκτιμάτε αλλά «This is Footbaaaaall» και κανένας δεν μπαίνει μεταξύ της TV και εσάς. Τι; Σας υποσχέθηκε κάτι πολύ πρόστυχο αν τυχόν την αφήσετε να δει την Eurovision; Αυτά τα κόλπα δεν περνάνε στον πραγματικό Άντρα (με Α κεφαλαίο) στείλτε την γρήγορα στην κουζίνα να φέρει καμιά μπύρα και μετά το ματς…θα το κάνετε και αυτό.
Περισσότερα (γ)
(βλ. αντίστοιχο αποτέλεσμα για γυναίκες)

10 comments:

uncle said...

Το quiz σου είναι ελλειπές μεγάλε, εγώ έκανα κάτι άλλο (δ).

rockordie said...

Στην περίπτωση που δεν είσαι στο target group αυτού του κουίζ τότε να πάρεις (όπως και κάθε εβδομάδα)την Σούπερ Κατερίνα να κάνεις εκείνα τα τεστ.

Anonymous said...

Alora man!
Είδα λίγο eurovision και έπεσα στα καλά! Ρωσία rulez! Με τα μινάκια τους, τα καλτσάκια τους κτλ...Είμαι γκέι γιατρέ μου?

:)

rockordie said...

Λοιπόν φίλε dark angel το wordpress γαμιέται και δεν θέλει τα comments μου.
Οπότε για το big bad wolf δες εδώ. Θα είχες γλιτώσει 6 μήνες αναμονής.

Όσο αφορά το κουίζ...λυπάμαι αλλά όταν η επιστήμη μιλάει εγώ δεν μπορώ να αλλάξω το πόρισμα.

PS: Τρελά τα μωρά της Russia.

Anonymous said...

:)

1992. Οταν είδα το klip έπαθα πλακέισον. Σαρκαστικοί και απίστευτοι οι στίχοι. Και ένα κλιπ 100 χρόνια μπροστά...

Thx brotha!

Unknown said...

Τι γίνεται όμως με αυτούς που έπαιζαν πόκερ και στο Background έπαιζε η Eurovision...?? (φυσικά υπήρχαν τα απαραίτητα 3 λεπτά σιγής όταν ξεκίνησε ο εθνικός ύμνος της μητέρας Ρωσίας...!!)

rockordie said...

Ήταν ανοιχτή η τηλεόραση. ΝΑΙ
Βλέπατε Eurovision. ΝΑΙ
Είστε άντρες. ΝΑΙ

Το κουίζ είναι ξεκάθαρο.

Anonymous said...

Xaxaxaxa!Τα συγχαρητήριά μου στον εμπνευστή του κουίζ. Είχαμε μαζευτεί 8. 4 κορίτσια 4 αγόρια. Συνολικός αριθμός αποτλεσμάτων: 2 Bitches με τους άντρες τους, ένας που βαριόταν αλλά δεν έλεγε να το αλλάξουμε, 2 ουδέτερες γκόμενες(χωρίς τους άντρες τους, οπότε δεν τις λες bitches) και ένας τύπος που έκατσε ως το τέλος και μετά πήγε να δει σχόλια για το ποδόσφαιρο. Τα συμπεράσματα δικά σας. Καλώς σε βρήκα!

psarog said...

Emena pou mou arese i Moldavia? Glutwnw to gay?Mallon oxi

rockordie said...

@lifewhispers: Καλώς ήρθες, η επιστημονική ομάδα σε ευχαριστεί ολόψυχα για τα καλά σου λόγια.

@psarog: Το τεστ προήλθε μετά από χρόνια ερευνών και (δυστυχώς για σένα) δεν κάνει λάθος...ποτέ.