Tuesday, May 22, 2007

Αααααργκ!!!

Διαγράψτε επιτέλους τους players από τα blog, είναι πιο ενοχλητικό από τα ροζ γράμματα σε γαλάζιο φόντο. Μπαίνω για να διαβάσω όχι για να χορέψω, και αν θελήσω να χορέψω τότε θα το πατήσω εγώ το γαμημένο το play. Έτσι όπως πάει το πράγμα βέβαια, το πιο πιθανό είναι να ανοίξω κανένα blog, να παίξει Καρρά, Βίσση, Θεοδωρίδου κτλ και να πάθω πολιτισμικό σοκ.

8 comments:

Anonymous said...

πω πω και πάνω που θα παραπονιόμουν που δεν μπορώ να βάλω player στο blog μου, ήρθε και η αντίθετη άποψη! Βέβαια στο δικό μου Blog δεν θα ακουγες ποτέ Αυτά που ανέφερες! Ακου εκεί Βίσση!

rockordie said...

@lifewhispers: Φαντάσου ότι κάθεσαι στο PC και ακούς μουσική από το winamp ή media player. Όλα καλά...ωραία μέχρι εδώ, θέλεις τώρα να ανοίξεις μερικά blogs να διαβάσεις. Ανοίγεις 3...και καθώς φορτώνουν αρχίζει να ακούγεται ένα (διαφορετικό) τραγούδι από το καθένα.
Θυμίζω ότι έχεις ακόμα ανοιχτό αυτό που άκουγες εσύ οπότε εκεί που είχες την ηρεμία σου ξαφνικά ακούγονται 4 τραγούδια (πολύ πιθανόν μπούρδες) και εσύ θα πρέπει να πατήσεις pause ή stop σε όλα για να μπορέσεις να ακούσεις καθαρά αυτό που ΕΣΥ άκουγες από την αρχή.

Σου αρέσει αυτή η κατάσταση???
Αν όχι τότε μην βάλεις player.
Αν ναι τότε λυπήσου όλους εμάς που δεν μας αρέσει.

snikolas said...

Έχεις δίκιο. Άσε που μπορεί να ακούς μουσική και ξαφνικά να σου την πέσει ο τερζής! Ε όχι ρε… καλά κάνεις και τους κράζεις.

toolman said...

έχεις τεράστιο δίκιο αδερφέ!
αλλά την ακτινογραφία του κρανίου σου τι μας την έβαλες φάτσα κάρτα; για να σε λυπηθούμε; σκατιάρη! :P

rockordie said...

@snikolas: Την έχω πατήσει αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες και μου την δίνει αφάνταστα. Είναι λόγος να κόψεις τελείως το άνοιγμα κάποιων site.

@toolman: Λες τελικά, γι'αυτό όσοι με ξέρουν λένε ότι έχω 100 κιλά μυαλό!!!

uncle said...

100 kg poo !!

Anonymous said...

Sumfwnw mazi sou oso kaneans allos an8rwpos ston kosmo afto...

rockordie said...

Πολλοί συμφωνούν αλλά ντρέπονται να το παραδεχτούν μάλλον γιατί ο/η συντροφός τους έχει "μουσικό" blog.