Sunday, July 8, 2007

Προς ταξιδιώτες (με αεροπλάνο)

Επιτέλους ο Αύγουστος και οι μέρες αδείας είναι προ των πυλών και πολλοί από εσάς ετοιμάζετε ταξίδια αναψυχής εντός ή εκτός των συνόρων. Όσοι σκοπεύετε να πάρετε αεροπλάνο για να φτάσετε στον προορισμό των διακοπών σας θα πρέπει ενημερωθείτε σωστά για τα πράγματα που μπορείτε να κουβαλήσετε στις αποσκευές σας.
Διαβάστε εδώ τι απαγορεύεται ώστε κανένας να μην βρεθεί σε δύσκολη θέση όταν τον σταματήσουν για έλεγχο και του κατασχέσουν πχ. τον αγαπημένο του καταπέλτη.

Ναι, δεν κάνω καθόλου πλάκα, ο καταπέλτης απαγορεύεται μέσα στα αεροπλάνα σύμφωνα τον κατάλογο της Κομισιόν. Τώρα πως θα καταφέρεις να βάλεις έναν καταπέλτη μέσα στις βαλίτσες, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.

12 comments:

uncle said...

Καλά ρε λουλου, εσύ όταν ήσουν μικρός δεν έπαιζες Κάστρα και Πολιορκητές? Με τί έπαιζες με κούκλες??

rockordie said...

Βασικά, ακόμα παίζω και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα...δεν θα με αφήσουν να πάρω τον καταπέλτη στο Άμστερνταμ και δεν θα μπορέσω να παίζω σωστά το παιγνίδι.

uncle said...

Πράγματι μαλακία να παίζεις μόνο με τα τόξα. Αλλά αν κατά το παρελθόν ένα μαλακισμένο κατήπιε έναν καταπέλτη και τώρα υπάρχει chocking hazzard warning ας είναι, σε περίπτωση δηλ. που ξαναγίνει κάτι τέτοιο και πανικοβληθεί ο πιλότος και ρίξει το αεροπλάνο, καλύτερα να απαγορεύουν τους καταπέλτες (αν και το σωστό ήταν να απαγορεύουν τα μικρά μαλακισμένα).

uncle said...

Καθώς διάβασα με περισσότερη προσοχή την οδηγεία, το "Animal Humane Killers" τι είδος όπλο είναι.?!?

dddd said...

...μήπως εννοούν την σφεντόνα?

rockordie said...

Η σφεντόνα είναι sling και απ'ότι βλέπω επιτρέπεται...όπως και ο "Πολιορκητικός Κριός".

Chris-Top said...

Προφανώς και απαγορεύεται η μεταφορά καταπέλτη με αεροπλάνο μιας και η ενδεχόμενη χρήση του κατά την διάρκεια της πτήσης θα προκαλέσει απότομη μετατόπιση βάρους με πιθανό αποτέλεσμα την συντριβή του σκάφους, κάτι το οποίο θεωρώ σχετικά απίθανος καθώς το σύστημα καταπέλτης αεροπλάνο θεωρείται κλειστό.

uncle said...

Τελικά πιστεύω πως το "Animal Humane Killers" είναι ένα νέο bio-weapon το οποίο κυκλοφορεί σε σπρεϊ και σε μορφή μαστίχας και είναι θανατερό και για ζώα και για ανθρώπους.

Όσο για την θεωρία σου Χρήστο, είναι ότι πιο κουλό έχω ακούσει. Μάλλον απαγορεύεται ο καταπέλτης, για να υπονομεύσουν το λαθρεμπόριο του!!

snikolas said...

Τώρα κατάλαβα γιατί αργεί να έρθει ο καταπέλτης που παρήγγειλα από το amazon! Δεν θα έρθει αεροπορικός αλλά με το πλοίο! Fuck.

rockordie said...

@chris-top: Νομίζω ότι έχεις δίκιο...γιατί μόνο έτσι εξηγείται.

@snikolas: Αυτό έπρεπε να το καταλάβεις αφού έγραφε δίπλα "shipping".....;)

Dimos El Grec said...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Κριμα!
Κι εγώ που έλεγα να πάρω τον καταπέλτη μου...

rockordie said...

@dimosthenis: Να το στείλεις με μεταφορική όπως έκανα και εγώ.