Wednesday, August 22, 2007

Πολιτικός Spammer #1 - UPDATE

Παρότι δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με τις εκλογές ακόμα, η βλακεία μερικών πολιτικών με αναγκάζει να αρχίσω από τώρα. Σαν επιπρόσθετο κριτήριο για τους σταυρούς μου φέτος, θα θέσω το anti-spam, δηλαδή δεν θα ψηφίσω κανέναν υποψήφιο βουλευτή που γεμίζει με ηλίθια διαφημιστικά την πολυκατοικία που μένω.

Η πρώτη σκατόφατσα που είδα φέτος να βγαίνει από το γραμματοκιβώτιό μου είναι ο Ευάγγελος Δημητρίου (ΝΔ). Από το διαφημιστικό και από το βιογραφικό στο
site του είδα:
1. ότι ο τύπος είναι ο αντιδήμαρχος καθαριότητας της Θεσσαλονίκης αλλά κατάφερε μέσα σε μια μέρα να κάνει τα περισσότερα σκουπίδια στην γειτονιά
2. ότι είναι απλά ένα κομματόσκυλο της σειράς, πως αλλιώς εξηγείται το ότι έχει δουλέψει μόνο στα ΕΛΤΑ και στο κόμμα του σε διάφορες θέσεις
3. ότι το μόνο που θα κάνει αν εκλεγεί είναι τα χατίρια των διάφορων μεγαλοκαρχαριών που υπογράφουν την αίτηση υποψηφιότητάς του.

UPDATE
4. ότι είναι απατεώνας γιατί όπως βρήκε ο bro "Ειδικά αυτο το 91% των Σαλλονικιών που είναι ικανοποιημένοι από την καθαριότητα, από μια έρευνα που δεν βρήκα στα αρχεία της Rass. Αντίθετα βρήκα έρευνα της Interview που παρουσιάζει ως τεταρτο μεγαλύτερο πρόβλημα την καθαριότητα με 9.1%. Έτσι το έβγαλε το πόρισμα της καθαριότητας ο Βαγγελάκης???"

Υπόσχομαι ότι θα γράψω για όλους τους βρώμο-spammers (της πολιτικής) που θα μου λερώσουν το γραμματοκιβώτιο γιατί όπως γνωρίζετε το spamming είναι από τα πράγματα που σιχαίνομαι όσο δεν πάει.

18 comments:

dtsomp said...

Δώσεεεεεεεεε!

uncle said...

για να πω την αλήθεια, περίμενα τέτοια παρέμβαση από σένα.

πάντος ο τύπος έχει και γαμώ το site, λιτό και ψιλοεφετζίδικο.

Anonymous said...

Ναι άψογη σελίδα.
Ειδικά αυτο το 91% των Σαλλονικιών που είναι ικανοποιημένοι από την καθαριότητα, από μια έρευνα που δεν βρήκα στα αρχεία της Rass. Αντίθετα βρήκα έρευνα της Interview που παρουσιάζει ως τεταρτο μεγαλύτερο πρόβλημα την καθαριότητα με 9.1%. Έτσι το έβγαλε το πόρισμα της καθαριότητας ο Βαγγελάκης???

vpapanik said...

Και αν βγει βουλευτής, μετά ποιός θα κάνει τη βρώμικη (literally) δουλειά στο δήμο ;

@RoD : συνέχισε τις αποκαλύψεις !

rockordie said...

@dtsomp: Δίνωωωωω

@uncle: Βασικά είχα σκοπό να γράψω μόνο προς το τέλος κάτι αλλά αν έβλεπες την είσοδο της πολυκατοικίας χτες το πρωί και εσύ το ίδιο θα έκανες. Απλά έτυχε να είναι ο συγκεκριμένος πρώτος.

@bro: Μπράβο, καλά έκανες και το έψαξες γιατί εγώ θεώρησα ότι είναι απλά στόκος και όχι ψεύτης.

@vpapanik: Βασικά (μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις) πρέπει να είναι από τα μεγάλα λαμόγια, που δίνουν το κακό όνομα στους πολιτικούς.
Θα βάλω όσους μου αφήσουν διαφημιστικό...promise.

Chris-Top said...

Εγώ λέω να πάω μία βόλτα από το δημαρχείο καθαριότητας...Μήπως ξέρει κανείς που βρίσκεται? Μήπως τα έργα δίπλα στην έκθεση είναι για τον δικό του δημαρχιακό χώρο?

vpapanik said...

Για τσέκαρε το inbox σου... Εντοπίστηκε νέος spammer σήμερα (άλλωστε γειτονιά είμαστε και πρέπει να ήρθε και σε σένα). Πάει, το ξόδεψε το βουλευτικό εφάπαξ του μπαμπά...

Anonymous said...

Μήπως να πολιτευτώ κι εγώ;; Μην με πιάσεις στο χέρι σου όμως! Άσε να βγάλω κι εγώ τίποτα από καμιά κομπίνα πρώτα! ;P

rockordie said...

@cris: Το "δημαρχείο καθαριότητας" μάλλον είναι στο πολιτικό του γραφείο. Αφού μόνο για το κόμμα του δουλεύει.

@vpapanik: Κοίταξα αλλά δεν είχε τίποτα, θα αρχίσουν όμως που θα πάει.

@kogi: Αν αφήσεις διαφημιστικό λυπάμαι αλλά θα σε πιάσω, αν όμως αφήσεις προσταυρωμένο ψηφοδέλτιο με κανένα ψιλό μέσα κάτι γίνεται

Nick said...

Εντάξει, αφού δε χρησιμοποιεί το χαρτί "με βασάνισε η χούντα", όπως κάνουν διάφοροι πάλι καλά να λέμε...

Στα ΕΛΤΑ ε; Τςςςςςςς! Τεράστια η προσφορά του!

Ας γεμίζουμε αυτή τη φορά εμείς με spam τις κάλπες! Ρίξτε ότι σας κατέβει μέσα!

rockordie said...

@radikal: Το χαρτί της χούντας το χρησιμοποιεί πια μόνο ο Κατατζαφέρης (!!!!!!!!), ναι αλήθεια λέω.

Dark Angel said...

rocky μαν όταν αναφέρει το τυπάκι (και οποιοδήποτε τυπάκι) ποσοστά εννοεί το εξής. Οτι το % ΔΕΝ είναι δυσαρεστημένο άρα το υπόλοιπο % ΔΕΝ είναι ευχαριστημένο. Μόνο που οι εκλογές δεν είναι ένα ριάλιτι σοου. Η είναι?

rockordie said...

@dark: Υπάρχουν δύο τρόποι για να διαβάσεις μια δημοσκοπήση:
α) ο σωστός
β) των πολιτικών

Anonymous said...

"Υπόσχομαι ότι θα γράψω για όλους τους βρώμο-spammers..."

Υπόσχομαι, θα.. ετοιμάζεσαι να κατέβεις κι εσύ στις εκλογές?

rockordie said...

@anonymous: Το βλέπω τώρα ότι ακούγεται άσχημα αλλά δεν φταίω εγώ που η έκφραση αυτή έχει χάσει το νόημά της. Πάντως εγώ τον λόγο μου θα τον κρατήσω.

snikolas said...

Μήπως να σου στέλναμε και εμείς με τα βρωμοspam τους; Η ακόμη καλύτερα, τα μαλακισμένα sms που στέλνουν στα κινητά μας και μας σπάνε τα νεύρα.

rockordie said...

@snikolas: Μάλλον μένω στην μοναδική πολυκατοικία που δεν φτάνουν πια spams ή τα καθαρίζουν πριν γυρίσω, ευτυχώς από sms τίποτα.

Anonymous said...

ΒΓΗΚΕ ΟΜΩΣ...................ΒΓΗΚΕ!!!
Να ξαναγράψεις για ΝεοΓημοκράτες. Μας φέρνεις γούρι!!!!