Friday, September 14, 2007

Πολιτικός Spammer #2 & #3

Στα γρήγορα ένα post για τους spammers της εβδομάδας που μας πέρασε.

1. Ο γνωστός σε όλους μας
Άκης, ναι φίλοι μου ο 68χρονος Άκης σε νέες περιπέτειες. Θα έγγραφα και μερικά αρνητικά αλλά από το 1981 (όπως κοκορεύεται) είναι στην βουλή οπότε όλοι ξέρουμε τι έχει κάνει…και τι ΔΕΝ έχει κάνει. Μάλλον δεν το πήρε το μήνυμα στις προηγούμενες εκλογές που παραλίγο να χάσει την έδρα από την Καϊλή (άλλο φρούτο και αυτό) και θέλει φέτος να σιγουρευτεί. Καλύτερα να κάτσει σπίτι με την κατά πολύ νεώτερη σύζυγό του και να (την) γλεντήσει.

2. Ο Παναγιώτης
Κοκκόρης είναι ο επόμενος υποψήφιος του οποίου τον φάκελο έλαβα και ΔΕΝ θα ψηφίσω. Βασικά ούτε πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με αυτόν διότι ο καημένος ούτε βουλευτής δεν πρέπει να είναι γιατί έγραφε γεμάτος υπερηφάνεια στο διαφημιστικό spam ότι είναι Α’ Αναπληρωματικός. Σιγά μωρέ λόρδε μην σχίσεις κανένα καλτσόν…άντε γεια.

Πρέπει να μένω στην πιο ξεχασμένη πολυκατοικία της Θεσ/νίκης τελικά, αφού τόσες μέρες έχω δεχτεί μόνο 3 διαφημιστικά. Να φανταστείτε, δεν έχω πάρει ακόμα Τζιτζιφιόγκο Τζιτζικώστα (που έχει γεμίσει η πόλη) αλλά ούτε και το περίφημο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ που φώναζε ο Λαλιώτης ότι θα είναι παντού.

26 comments:

snikolas said...

Αααα δεν πήρες πρόγραμμα; Δεν αγοράζεις εφημερίδες; Ααααα έχασες προσάναμμα για το τζάκι ΑΑ.

Anonymous said...

Για τον 3# τι να πείς. Απλά δεν κάνει τίποτα στην ζωή του, δεν ξέρει ούτε να γράφει αγγλικά (μόνο να μιλάει) και ασχολείται με τη συγγραφή. Όποιος βρεί έστω και ένα αρθρο του που να μην μιλάει για πολιτική έχει μια κάσα μπύρες από μένα.
Για τον 2# αν ξεκινήσω θα πρέπει να "ανεβάσω" κανένα pdf.

...και τι θα ψηφίσεις ω μεγάλε antiSpammer?

Chris-Top said...

Με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω πως όχι μόνο δεν έχω δεχτεί διαφημιστικά στην πόρτα μου, μιας εκεί που μένω είναι λίγο δύσκολο να μας υπολογίσουνε για ψηφοφόρους (Κωνσταντινοπολίτικα) αλλά το φανταστικό είναι πως δεν έχω δεχτεί διαφήμιση ούτε με sms. Το σίγουρο είναι πως ο πρώτος που θα κάνει το λάθος να με ενοχλήσει θα αντεπιτεθώ με το ίδιο νόμισμα στα ηλεκτρονικά μέσα διαφήμισης τους. Spam αυτοί spam και εγώ, γεμίστε τσόντες τα mail τους. Το εχω κάνει και παλαιότερα :)

mpoumpoula said...

κι εγώ ήμουν ήσυχη εως σήμερα απο sms...απο το μεσημέρι μεχρι τώρα έχω πάρει 12 μηνύματα...ούτε να γιόρταζα η γυναίκα!
Το πρόγραμμα όμως είναι όντως παντού...δεν μπορείς να πάρεις εφημερίδα σκέτη...όλες με πρόγραμμα είναι...πειράζει που προτιμάω το τηλεοπτικό?

dddd said...

Τον Κοκόρη τον θυμάμαι από τις προηγούμενοες εκλογές. Έκανα ψυχιατρική στην Σταυρούπολη και ήρθε να μας μιλήσει και μας τους καημένους φοιτητές...μάλλον τίποτα δεν πήρε τότε και ούτε και τώρα θα πάρει!

rockordie said...

@snikolas: Καλά που δεν έχω τζάκι δηλαδή γιατί αλλιώς θα έκλαιγα τώρα.

@bro: Η ψήφος είναι μυστική...γι'αυτό και γίνεται σε παραβάν και όχι μες στην μέση. Πάντως εγώ το μόνο που είπα τι/ποιούς δεν θα σταυρώσω.

@mpoumpoula: Είπαν τα παιδιά να σιγουρευτούν ότι το πήρες το μήνυμα. Καλά εσύ προτιμάς TV, αυτούς τους ρώτησες πως προτιμάνε να στην σπάσουνε.

@nikos: Τα σκουλήκια βγαίνουν μόνο μετά από βροχή, έτσι και οι υποψήφιοι, χαμένοι είναι αλλά όταν έρχονται οι εκλογές τσουπ σκάνε μύτη παντού.

rockordie said...

@chris: Κοίτα αφού μένεις στα Κωνσταντινοπολίτικα είναι σίγουροι για το τι θα ψηφίσεις...

Anonymous said...

rockordie, αυτές είναι προκαταλήψεις.. Δεν μπορεί κάποιος κεφαλαιούχος να είναι αριστερός;; Ο Αλαβάνος τι είναι, τότες;; ;P

rockordie said...

@kogi: Τέτοιος αριστερός γίνομαι και εγώ, με γεμάτη τσέπη και Σταλινικός γίνομαι αν θέλετε.

Anonymous said...

Agapite rockordie

File prepei na eisai MEGALOS KAFROS!!! me atoma san kai esena den paei h ellada mas mprosta !!!
Ti se piraksane re oi politikoi me ta filadia tous ta mails tous kai ta sms?? e ???

AN DEN GOUSTAREIS TA SVINEIS...

H propaganda sou pantos einai malakismenh... tetia atoma san kai esena prepei na tous dernoun kai na tous pidane kai malista xoris salio...

ade xasou re anikane...

mesa apo ena blog to pezeis adras... trava re an exeis ta paparia na zitiseis psifo... toulaxiston kai to pasok kai h ND kati exoun kanei!!! esy apo thn karekla pou aploses ton xodro sou kolo mono post ksereis na kaneis...

Anikane...

Anonymous said...

Tora vevea an krino oti akous Heavy Metal kai trelenese gia Monty Python...

To IQ sou 8a prepei na einai ligo pio kato apo tis kotoules pou exeis h giagia mou sto xorio...

Ti na kanoume omos etsi einai h zoh... ego pantos san an8ropos 8a se simbouleva na doseis kanena euroulaki se kanena oiko anoxis mpas kai kselampikaris... giati kalh h malakia alla me to gamisi gnorizeis kai kosmo...


Prin sou telioso to ksexesma pou sou rixno 8elo na sou po kai touto...

ego pou sou grafo tora oute se kapia parataksh aniko alla oute kai ypostirizo kapion sigekrimena...

Apla eimai ena ELLHNAS politis pou psifizei giati YPARXEI kai diekdikei ena kalyteri AYRIO... kai den eimai KAFROS san kai esena...

Afta eixa na sou po kai koita na alakseis zoh giati h Ellada xriazete an8ropous pou na apofasizoun, an8ropous aksious, polites dinamikous, xoris na krivonte mesa apo blogger site kai na katakrinoun politikous kai paratakseis...

Vale mialo kai girna selida sthn zoh sou...


Ade geia... mikre mou filarako...

rockordie said...

Μια μικρή ιστορία πρώτα (fake of course):
«Έπαιξε κάποτε σκάκι ο Κασπάρωβ με έναν απλό σκακιστή της σειράς. Μετά τον αγώνα ο Κασπάρωβ ήξερε ακριβώς πόσο σκάκι ήξερε ο αντίπαλός του ενώ ο άλλος δεν μπόρεσε να καταλάβει πόσο σκάκι ξέρει ο Κασπάρωβ γιατί ήταν πολύ πάνω από τις δυνατότητές του.»

Έτσι και εγώ διαβάζω και ξαναδιαβάζω αυτά που έγραψες και ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ είσαι…γιατί είσαι πολύ πάνω από τις δυνατότητες μου.

Καιρό είχα πάντως να δω ανώνυμο εδώ μέσα και το χαίρομαι (γιατί νόμιζα ότι μόνο φίλοι μου με διαβάζουν) γι’ αυτό και ασχολούμαι λίγο μαζί σου.

Λοιπόν, πουθενά δεν γράφω ότι δεν θα ψηφίσω αλλά ούτε ότι με ενοχλεί ο δικομματισμός. Αυτό που έγραψα στα δύο post είναι ότι με ενοχλεί αφάνταστα το ηλίθιο spam και γι’ αυτό δεν κάθομαι άπραγος αλλά όπως λες και εσύ διεκδικώ ένα καλύτερο αύριο χωρίς spammer, καταγγέλλοντας αυτούς που μου σπάνε τα νεύρα.

Τώρα όσο αφορά τα προσωπικά σχόλια θα ήθελα να ξέρεις ότι είμαι πολύ χαρούμενος που κατακρίνεις τους Monty Pythons και το Metal γιατί αν συμφωνούσαν τα γούστα μας θα έπεφτα στον Θερμαϊκό. Σε οίκο ανοχής δεν πάω να δώσω λεφτά πάντως, γιατί η μάνα σου τα κάνει όλα τσάμπα απ’ ότι μαθαίνω. Μπορείς λοιπόν να πας ήσυχος στο χωριό σου να ακούσεις Έφη Σαρρή βλέποντας την Αλίκη στο ναυτικό γιατί έχεις μπόλικους spammers στην βουλή που δυναμικά διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο για τις κότες τις γιαγιάς σου.

Επίσης θα πρέπει να μάθεις να πατάς Alt + Shift για να γράφεις στα ελληνικά μιας και τα greeklish είναι sooo yesterday, αν φοβάσαι για την ορθογραφία σου υπάρχει πάντα το Word με το spell checking.

Άντε γεια, μεγάλε δημοκράτη

Anonymous said...

Χεχε.. Του την είπες.. Αν και νομίζω ότι ένα delete θα ήταν αρκετό.. ;D

rockordie said...

@kogi: Delete κάνω μόνο στον toolman όταν γράφει μαλακίες στο άλλο blog. Μετανιώνω λίγο για το mama joke αλλά τι να κάνουμε έτσι μου βγήκε δεν θα με λογοκρίνω κιόλας.

Unknown said...

χαχαχα...

Από τους πιο αστείους (παύλα βλάκες) ανώνυμους που έχω δει... ίσως στο τέλος της χρονιάς να του δώσεις κανα βραβείο.. το αξίζει!!!

"Άμα δεν γουστάρεις τα σβήνεις.." ρε μεγάλε άμα δεν γούστάρω δεν θέλω να έρχονται καν... γιατί άμα γούσταρα θα είχα βάλει το κινητό μου σε καμια λίστα..

Δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο.. γιατί ειναι πολλά.. μιας και λέει τουλάχιστον 4 βλακείες.. σε κάθε του πρόταση...

uncle said...

duh..

dddd said...

χαχαχα...γαμάτο!

rockordie said...

@lipis: Δυστυχώς (για τον ανώνυμο) είμαστε στο 2007 όπου κανένας δεν είναι πραγματικά ανώνυμος (οπότε η πίπα ότι δεν ανήκει σε καμία παράταξη ξέρω πολύ καλά ότι δεν ισχύει), ευτυχώς για αυτόν όμως δεν σκοπεύω να τον ξεμπροστιάσω.

@uncle: Ζηλεύεις ε; Που δεν έχεις και εσύ γραφικούς αναγνώστες.

@nikos: Pathetic είναι, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.

Elemental_Nausea said...

Όλα τα καλά χάνω ρε γαμώτο.Δεν πειράζει όμως.Εσείς να είσαστε καλά.

Anonymous said...

Εγώ συμφωνώ με τον anonymous. Ας μας δώσει μερικά στοιχεία για το πρόσωπό του, να κανονίσουμε να πιούμε ένα φιλικό καφεδάκι και να μιλήσουμε για πολιτική και ανώνυμες κότες.

@rockordie: Ανίκανε!!! lol

uncle said...

δεν το πιστεύω bro οτι πολιτικοποιήσε έτσι φτηνά, πουλάς παπάδες για φιλικές κουβέντες και ύστερα "ξεφουσκώνεις" ελαστικά αυτοκινήτων!!!

Anonymous said...

Εγώ... ποτέ!!!

Anonymous said...

Shmasia exei oti thn efages thn POUTSA...


Kai oi dyo eginan vouleftes...

pare thn poutsa mou kai trexa....


mikre kai anidee saxlamara file mou...

:) :)

Anonymous said...

Φίλε anonymous πρέπει να έχεις τα μικρότερα αρχίδια του κόσμου. Σε λυπάμαι...

rockordie said...

1ον: δεν κάνω πολιτική εδώ μην μπερδεύεσαι

2ον: Από τους 3 που πήρα spam και έγραψα μόνο ο Κοκκόρης μπορεί να βγει και αυτό ανάλογα με το που θα διαλέξει έδρα ο Καραμανλής (δεν το έψαξα ακόμη)

3ον: Είπαμε να μην σε δώσουμε κύριε κομματόσκυλε αλλά εσύ καρφώνεσαι μόνο σου.

rockordie said...

UPDATE:
Μεγάλη επιτυχία...ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός που μου έστειλε spam δεν εκλέχτηκε βουλευτής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Καραμανλή που αναγνώρισε τον αγώνα μου και πήρε την έδρα στην Θεσσαλονίκη αφήνοντας τον Κοκκόρη με ένα προσημειωμένο ψηφοδέλτιο στο ένα χέρι και την ψωλή στο άλλο.