Sunday, May 11, 2008

Μα είναι δυνατόν #1, #2, #3

Επιστροφή στο blogging εγκαινιάζοντας την νέα κατηγορία posts «Μα είναι δυνατόν», στα οποία θα αναφέρομαι σε διάφορα γεγονότα που με εκνευρίζουν αφάνταστα.

Μα είναι δυνατόν #1
Γνωστός πουτάνας γιος καταλογίζει ευθύνες για την αποστασία και την χούντα στον Γεώργιο, στον Ανδρέα, στον T-Bag, στην Dharma, στους Πακιστανούς λαθρομετανάστες και στην Μαμά Τερέζα προκειμένου να εμφανιστεί σαν θύμα και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Μα είναι δυνατόν #2
Συμπαθής (σε κανέναν) τάξη εργαζομένων αποφάσισε να κάνει απεργία αύριο ζητώντας αύξηση στα κόμιστρα εξαιτίας της ανόδου της τιμής των καυσίμων. Βολικό, καθώς οι περισσότεροι θα είχαν τα οχήματά τους ακίνητα λόγω της έλλειψης καυσίμων. Δεν άκουσα ποτέ όμως να ζητάνε μείωση των κομίστρων τους όταν πέφτουν οι τιμές των καυσίμων.

Μα είναι δυνατόν #3

Πόσο γαϊδουρο-βρωμιάρης πρέπει να είσαι για να κάνεις αφισοκολλήσεις στην πανέμορφη Βενετία (βλέπε φώτο).

5 comments:

ARD said...

1. Διαφωνώ ως προς τα εξής: ο εν λόγω (φτου φτου σκόρδα) κατηγόρησε μόνο άτομα που δεν είναι εν ζωή. Το σωστό το διάβασα στο "ΠΑΡΟΝ", ότι αφού επέπλευσε ο Μητσό, που τότε τον είχαν όλοι για φτύσιμο και θάψιμο, τότε στο Ελλάντα όλα μπορούν να γίνουν. Για να μην πω φυσικά ότι αυτό είναι αντιπροσωπευτικό της πολιτικής μας παιδείας.

2. Χαίρομαι που έχω απεξαρτηθεί εντελώς από το αυτοκίνητό μου και χρησιμοποιώ τα ΜΜΜ για να πηγαίνω στη δουλειά. Μου παίρνει 45 λεπτά παραπάνω, αλλά κοστίζει μόνο 35 έουρος το μήνα και δε σπάνε τα νεύρα μου να βρω πάρκινγκ.

3. Δε μας είπες τι διαφημίζουν.

uncle said...

3. αν κατάλαβα είναι θεατρική παράσταση και ελληνική κιόλας.

1. δεν με απασχολεί μια

2. ψόφος

@ αλρουδιος: τα ΜΜΜ είναι μεγάλη κουβέντα. εξαρτάται και που μένεις και πόσοι ρωσοτουρκοαλβανοί μένουν στην περιοχή σου.
Εγώ για να κατέβω με το λεωφορείο στη δουλειά πέρα ότι θέλω κατά μ.ο. 2 ώρες (ισχύει μόνο για το πήγαινε, γιατί στην επιστροφή καθώς χάσω την ανταπόκριση περιμένω μιάμιση ώρα επιπλέον),
έχω πάντα την τύχη να κάθονται πίσω μου 2 από τους προαναφερθέντες και να μου ζαλίζουν τα @@. Δε με ενδιαφέρει ρε αδερφέ αν ο κουνιάδος σου κεράτωσε τη Σβετλάνα και τώρα τον κυνηγά η μαφία για να του κόψει τα αχαμνά!! στις 7 το πρωί.
και αν τους λες και τίποτα σε κοιτάν με μισό μάτι σαν να είσαι άπλυτος του περιθωρίου.

rockordie said...

@Alroud: Ελληνική θεατροχορευτική παράσταση, κάνε κλικ στην φώτο ντε.

@uncle: Δεν ξέρω για το ψόφος πάντως το σωστό θα ήταν αφού είναι όλοι τους αγράμματοι ανειδίκευτοι εργάτες να πληρώνονται αντίστοιχα και όχι σαν πανεπιστημιακοί ερευνητές.

Nick said...

Φίλε η Dharma είναι πίσω από όλα! :@
Ένα θα πω... 4 8 15 16 23 42...

rockordie said...

@radikal: Έχω κάποιες αμφιβολίες μιας και εμπλέκεται και ο T-Bag.