Monday, June 9, 2008

Best Of The Best (επίσημα αποτελέσματα)

Θα θυμάστε ότι στο προηγούμενο post είχα δηλώσει ότι σε αυτό το τουρνουά δεν χάνω; Ε, λοιπόν έκανα λάθος, πρωτάκουστο αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Μοναδική παρηγοριά ότι αποκλείστηκα με ψηλά το κεφάλι (14 κερδισμένα ματς και 6 χαμένα). Δηλαδή 6-1, 5-0, και 3-5 με μια απερισκεψία της στιγμής να μου στερεί μια θέση στον τελικό και το δικαίωμα στο όνειρο.
Οι Avessalom και Ioannis κάτι πήγαν να κάνουν αλλά το ζάρι τους γύρισε την πλάτη στο πιο κρίσιμο σημείο. Οι uncle, orestis, stratos, vpapanik, psarog, unknown female, pantelis πρόσφεραν άφθονο γέλιο με τις ικανότητές τους (και ένα 10€).
Μεγάλος νικητής για άλλη μια φορά ο Telis που πιστοποίησε την ανωτερότητά με μια εμφατική νίκη (7-0) στον τελικό έναντι του OTP που προσπάθησε (για 3sec περίπου) αλλά δεν τα κατάφερε.

Ραντεβού λοιπόν στο 4o “Best Of The Best” που θα διεξαχθεί μόλις επουλωθούν οι πληγές (του κώλου τα εννιάμερα που λένε). Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό (και σε ασπρόμαυρο…ουάου) από τους πρωταγωνιστές του τουρνουά (όχι όλους γιατί ο φωτισμός δεν ήταν ο καλύτερος), kudos to zkeramid.

4 comments:

dddd said...

Επιτέλους το πολυαναμενόμενο πόστ! Ωραίες φωτογραφίες! Άντε και του χρόνου πιο πολλοί!!!

ARD said...

Άντε και του χρόνου να είμαι κι εγώ - ως θεατής, γιατί ως παίκτης θα χαρίσω μοναδικές στιγμές γέλωτος.

rockordie said...

@nikos: Οι φώτο είναι τραβηγμένες από zkeramid με την μηχανή του uncle, ευτυχώς γιατί εγώ θα τραβούσα αγκώνες, αυτιά κτλ.

@alroud: Λυπάμαι αλλά πρέπει να μάθεις, δεν θέλουμε άσχετους στο nwohmb, εδώ μέχρι και ο vpapanik έμαθε.

vpapanik said...

... φαντάσου !!!