Monday, July 21, 2008

Summer Lover (ο υπέρτατος οδηγός) #1

Εισαγωγή
Επιτέλους ήρθε η ώρα για την καλοκαιρινή άδεια. Από την στιγμή που περιμένατε σχεδόν 12 μήνες για αυτήν το λιγότερο που πρέπει να κάνετε είναι να διασκεδάσετε όσο περισσότερο μπορείτε, και πιο σωστά να κάνετε σεξ όσο περισσότερο μπορείτε. Μπορεί να νομίζετε ότι είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να γίνετε «summer lover» μέσα σε 10 μέρες αλλά με τον παρακάτω οδηγό η επιτυχία είναι εγγυημένη.

Κεφάλαιο 1ο - Προετοιμασία
Το βασικότερο εργαλείο για επιτυχημένες σεξοδιακοπές είναι η παρέα, ο συνάδελφος στο έγκλημα, ο άνθρωπος που θα σας δώσει ατάκες, ο φίλος που θα σας αναδείξει. Ο ιδανικός συνταξιδιώτης έχει ύψος το πολύ 1,65μ και το λιγότερο 98 κιλά, πρέπει να είναι τριχωτός σε βαθμό αηδίας στο σώμα, αλλά στο κεφάλι να έχει τουλάχιστον ένα ροξάκι (όχι το γλυκό) όπως οι καθολικοί μοναχοί. Αν τυχόν έχει και κάποιο μικροπρόβλημα στην ομιλία (τραύλισμα, τσίβδισμα κτλ) ακόμα καλύτερα.
Επίσης μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας το παρόν εγχειρίδιο και τουλάχιστον 3 εξάδες DUREX.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Απαγορεύεται δια ροπάλου να πηγαίνετε διακοπές με κάποιον ομορφότερο από εσάς...ever.


To be continued…

6 comments:

psarog said...

Δε πρέπει να κυκλοφορήσει αυτό το post, γιατί πάλι μόνος μου θα πάω διακοπές. delete τώρα..

ARD said...

Κοίτα, η παρουσία του υπέρβαρου Αλρούδιου στις διακοπές των φίλων του ουδέποτε συνέβαλε στο να γαμήσουν. Οπότε η υπόθεση εργασίας σου είναι λανθασμένη, ο οδηγός ξεκινά από λανθασμένη βάση και τα ντιούρεξ τα βλέπω να γίνονται μπαλονάκια.

rockordie said...

@psarog: Μην ανησυχείς ο οδηγός θα βοηθήσει και εσένα το μόνο που μένει είναι να βρείς έναν Κατσιμάρδο (spoiler είναι το όνομα του "φίλου").

@alroud: Ο υπέρτατος οδηγός είναι αλάνθαστος, λυπάμαι αν δεν ήσουν καλός συνταξιδιώτης για τους φίλους σου αλλά διάβασε τα επόμενα ποστ για να ξέρεις τι θα πρέπει να κάνεις την επόμενη φορά ώστε να έχουν επιτυχημένες διακοπές.

Anonymous said...

@rockordie: Τί κάνεις από τις 15-28 του Αυγούστου?

originaltaxoparei said...

na milhsw eleu8era h' na se afhsw na paramh8iazeis ton kosmo, summer lover??????

rockordie said...

@bro: Μην στεναχωριέσαι δεν θα σε χρειαστώ φέτος.

@OTP: Εσύ φταις που δεν ήσουν καλός henchman.