Tuesday, July 22, 2008

Summer Lover (ο υπέρτατος οδηγός) #2

Κεφάλαιο 2ο - Γνωριμία
Φτάσατε λοιπόν με τον Κατσιμάρδο (φίλος) στον προορισμό σας και τώρα πρέπει να γνωρίσετε μερικά κορίτσια για να προχωρήσει το σχέδιό σας (ακατάπαυστο κολασμένο σεξ). Η πρώτη επαφή τρομάζει πολύ κόσμο και πολλοί πιστεύουν ότι είναι ακατόρθωτο να πλησιάσετε κοπέλες στην ψύχρα, αλλά υπάρχουν διάφοροι τρόποι επιτυχημένης προσέγγισης. Ακολουθούν 3 κλασικά παραδείγματα.

α) Στον καφέ
Πίνετε με τον Κατσιμάρδο καφέ (φρέντο εσείς, φραπέ αυτός) κοιτώντας διακριτικά το "μωρό" στο διπλανό τραπέζι. Σε ανύποπτη φάση γελάτε δυνατά (όχι πολύ δυνατά ώστε να γίνετε ρόμπα αλλά αρκετά ώστε να σας ακούσει το μωρό και να γυρίσει), δείχνετε τον φίλο σας, και απευθυνόμενος στο μωρό (που σίγουρα σας κοιτάει) εξηγείτε τον λόγο που γελάτε π.χ. "Μα είναι δυνατόν να μην ξέρει πότε πήρε πρωτάθλημα η Λάρισα;" ή "Ακούς εκεί να μην έχει ακούσει ότι έχει βγει και Ράμπο 4".

β) Στην παραλία
Το πιο εύκολο πράγμα είναι το καμάκι στην παραλία. Το καλό με την παραλία είναι ότι βλέπετε τι παίρνετε και δεν υπάρχει περίπτωση να έχετε εκπλήξεις (όπως εκείνα τα Χριστούγεννα στο Πήλιο όταν το Τζενάκι που γνωρίσατε είχε βαμβάκι στο σουτιέν και καρύδι κάτω από το κασκόλ). Φορέστε το μαγιό σας (speedo όχι βερμούδα) και βγείτε στην παραλία με τον Κατσιμάρδο, δώστε του μπρατσάκια, ένα κουβαδάκι και πείτε του να κάνει πυργάκια στην άμμο. Εσείς επιλέξτε με την ησυχία σας κοπέλα και...πλησιάστε την (κόντρα στον ήλιο). Όταν φτάσετε αρκετά κοντά ώστε να της κάνετε σκιά και αναγκαστικά να σας κοιτάξει, δείξτε τον Κατσιμάρδο και πείτε της "Κοίτα τον άχρηστο, το τρίτο πυργάκι από δεξιά είναι θεόστραβο." ή "Εγώ στην ηλικία του είχα ήδη βγάλει τα μπρατσάκια".

γ) Στο μπαρ
Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε κόσμο σε μπαρ είναι η γνωστή "τακτική deja-vu-alla-apo-pou" (κάνεις ότι ξέρεις όλο τον κόσμο και όλοι πιστεύουν ότι όντως κάπου γνωριστήκατε). Κάθεστε με τον φίλο σας στο μπαράκι με ένα ποτάκι στο χέρι, κοιτάτε τον κόσμο τριγύρω και φυσικά γράφετε στα @@ σας τον Κατσιμάρδο. Μόλις δείτε ότι κάποια κοιτάει προς το μέρος σας (έστω και αν ψάχνει να παραγγείλει) την χαιρετάτε, σηκώνοντας ψηλά το χέρι και κουνώντας το με μεγάλη χαρά (όπως κουνάνε τα σκυλιά την ουρά τους όταν τους πηγαίνετε φαγητό) και πλησιάζετε γρήγορα την κοπέλα. Πριν προλάβει να αντιδράσει την φιλάτε σταυρωτά και της λέτε "Χρόνια και ζαμάνια κάναμε να σε δούμε βρε <τυχαίο όνομα>, ελπίζω να έφερες τα λεφτά που χρωστάς στον Κατσιμάρδο." ή "Αμάν βρε συ <τυχαίο όνομα>, εξαφανίστηκες μετά την έκτρωση".
Tip: Όπου <τυχαίο όνομα>, χρησιμοποιήστε κάποιο πολύ σπάνιο όνομα για γυναίκα όπως Ευτέρπη, Αφροξυλάνθη, Παύλος.

Αν τυχόν δεν τα καταφέρετε με την πρώτη φορά, μην τα παρατήσετε προσπαθήστε ξανά και ξανά, μέχρι να στεφθούν με επιτυχία οι προσπάθειές σας ή μέχρι να τελειώσουν οι διακοπές σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση γνωριμίας με κοπέλα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι δεν συνοδεύεται. Φροντίστε πάντως να έχετε μαζί σας το βιβλιάριο υγείας για την περίπτωση που την πέσετε στην κοπέλα κάποιου πρησμένου "χωρίς λαιμό".

To be continued...

6 comments:

vpapanik said...

Τον καϋμένο τον Κατσιμάρδο...

rockordie said...

@vpapanik: Αυτή είναι η μοίρα των βοηθών....γι'αυτό κοίταξε να μάθεις καλά την δουλειά να ανοίξεις ένα δικό σου.

W@bbs said...

Μπορώ να καταθέσω δύο ερωτήσεις;
1η: Τις συμβουλές που δίνεις τις έχεις εφαρμόσει ή απλά τις άκουσες απο κάπου;
2η: Αν ο Κατσιμάρδος βρει γκόμενα (ένας Θεός βέβαια ξέρει πως) και εσύ όχι τι θα κάνεις; Θα ακουλουθήσεις τα χνάρια του;

rockordie said...

@w@bbs:
1) Δεν μπορώ να αποκαλύψω τις πηγές μου, αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι "ο οδηγός" είναι αλάνθαστος.
2) Εσύ πρέπει πρώτα να απαντήσεις σαν κοπέλα. "αν ο Κατσιμάρδος βρει γκόμενα"

W@bbs said...

@rockordie
Πιστεύω πως μπορεί να βρει γκόμενα με τον εξής τρόπο. Όπως εσύ πας με κάποιον "άσχημο" φίλο για διακοπές έτσι μπορεί να πάει και μια γυναίκα. Οπότε ο Κατσιμάρδος έχει πιθανότητες να γνωρίσει την "άσχημη" φίλη.
Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια του Summer Lover.

rockordie said...

@w@bsb: Δεν λέω θα μπορούσε όμως είναι δύσκολο γιατί ο ρόλος του βοηθού είναι πολύ κρίσιμος και δεν θα πρέπει να υπάρχει κάτι που να του αποσπάει την προσοχή.