Sunday, July 27, 2008

Summer Lover (ο υπέρτατος οδηγός) #3

Κεφάλαιο 3ο – Τηλέφωνο
Έχετε κάνει λοιπόν την γνωριμία σας και τώρα θα πρέπει να μάθετε το τηλέφωνο της για να την καλέσετε σε ραντεβού. Υπάρχουν αναρίθμητοι τρόποι για να μάθετε το τηλέφωνό του «μωρού» και σε αυτό το κεφάλαιο θα διαβάσετε τους καλύτερους (top of the pops).

α) Rain Man
Της λέτε ότι ο Κατσιμάρδος είναι μαθηματική ιδιοφυΐα και ότι αν πει το νούμερο του τηλεφώνου της θα της πει αμέσως την τετραγωνική του ρίζα. Μόλις ψαρώσει και το πει το σημειώνεται βιαστικά στο δικό σας κινητό και έπειτα βρίζετε τον ακοινώνητο φίλο σας γιατί δεν της λέει το αποτέλεσμα.

β) Χαμένο κινητό
Πλασάρετε κρυφά το κινητό σας στον Κατσιμάρδο, της λέτε ότι δεν μπορείτε να το βρείτε και της δίνετε το νούμερό σας για να σας καλέσει μήπως και είναι κάπου κοντά. Μόλις αρχίσει να κουδουνίζει στην τσέπη του φίλου σας θα έχετε το πολυπόθητο νούμερο οπότε για ξεκάρφωμα πρέπει να μπινελικιάσετε τον Κατσιμάρδο για τις ηλίθιες φάρσες του.

γ) Δουλεύει;
Ζητάτε να δείτε το κινητό της μιας και σκέφτεστε να αγοράσετε ένα ίδιο. Μόλις το πάρετε στα χέρια σας το ρίχνετε κάτω ή μέσα στον καφέ και μετά προτείνετε να καλέσει στο δικό σας κινητό για να δείτε αν δουλεύει ακόμα. Αν τελικά έχει χαλάσει ετοιμαστείτε να τρέξετε γρήγορα, έτσι και αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να μπορέσετε να την καλέσετε ποτέ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Οι παραπάνω τεχνικές (ειδικά η τρίτη) αποτελούν την αφρόκρεμα των τρυκ ενός Summer Lover και χρειάζονται εξάσκηση για να αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, γι’ αυτό σας προτείνουμε να κάνετε πρώτα αρκετές δοκιμές με το δικό σας κινητό. Practice makes best.


To be continued...

4 comments:

originaltaxoparei said...

twra katalabainw giati sto kinhto sou exeis mono andrika onomata

snikolas said...

Μιλάμε για πολύ ξύλο, έτσι;

W@bbs said...

Ωραίες συμβουλές δίνεις! Γιατί δεν κλείνεις αμέσως το ραντεβού από το να ζητάς τηλέφωνα. Αν θέλει η κοπέλα θα βγει μαζί σου χωρίς να την πάρεις τηλέφωνο...

rockordie said...

@otp: Και πως νομίζεις ότι βρέθηκε και το δικό σου μαζί με τα άλλα.

@snikolas: Ναι, αν δεν έχεις γρήγορα πόδια.

@w@bbs: Ο "υπέρτατος οδηγός" απευθύνεται στους λιγότερο καταφερτζήδες, όπως και όλα τα εγχειρίδια άλλωστε.