Wednesday, July 30, 2008

Summer Lover (ο υπέρτατος οδηγός) #5

β) Σε γεύμα
Μια καταπληκτική ιδέα για πρώτο ραντεβού είναι η έξοδος για φαγητό διότι όλοι ξέρουν ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Όμως θα πρέπει να αποφύγετε τα Ιταλικά ρεστωράν, τα Γαλλικά ρεστωράν και γενικώς οτιδήποτε συνοδεύεται με την λέξη ρεστωράν (λόγω ακρίβειας). Μην ξεχνάτε ότι στόχος σας είναι να κοιμηθείτε με όσο περισσότερες κοπέλες μπορείτε σε αυτές τις διακοπές και δεν θα μπορέσετε να το πετύχετε αυτό αν μείνετε χωρίς λεφτά από την πρώτη έξοδο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να την βγάλετε σε ένα γυράδικο, πρώτον γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην της αρέσει το φαγητό (everybody loves λίγδα) και κατά δεύτερον γιατί θα έχετε θέμα συζήτησης για τουλάχιστον 2 ώρες για το αν είναι σουβλάκι ή καλαμάκι αυτό που παραγγείλατε. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια δηλαδή.

γ) Σε μπαράκι
Η έξοδος σε μπαράκι είναι εύκολη υπόθεση για τον καθένα και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι ότι οι γυναίκες λατρεύουν να ακούν την φωνή τους άρα αρκεί να την βγάλετε για να γνωριστείτε καλύτερα σε ένα μαγαζί με πολύ δυνατή μουσική. Εσείς το μόνο που θα κάνετε είναι να κουνάτε το κεφάλι σας και να επαναλαμβάνετε τις τελευταίες λέξεις που είπε με μορφή ερώτησης. Ακολουθεί κλασικό παράδειγμα:
Αυτή: Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ.
Εσείς: ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ. ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ;
Αυτή: ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ, ΑΠΛΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΦΑΣΗ.
Εσείς: E; ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ;
Αυτή: ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ, ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΗ ΣΧΕΣΗ.
Εσείς: ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ;
Αυτή: ΟΧΙ, ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΕΞ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.
Εσείς: ΠΩΣ; ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ; (και απομακρύνεστε με γρήγορο βήμα)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Όπως θα παρατηρήσατε ο Κατσιμάρδος δεν έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στην φάση του ραντεβού. Παρόλα αυτά δεν έχει ρεπό ή άδεια αλλά θα είναι ο οδηγός σας ώστε να μπορείτε να πιείτε με άνεση χωρίς να φοβάστε τα μπλόκα.


To be continued (tomorrow the final chapter)...

No comments: