Thursday, September 11, 2008

Best of The Best (map και άλλα)

Event: 4ο Τουρνουά τάβλι «Best Of The Best»
Ημέρα: 13 Σεπτεμβρίου 2008
Ώρα: 15:00
Τόπος: Cocomo All Day Café Bar (Περαία)
Προσοχή!!!
Η παρένθεση γράφει Περαία και ΟΧΙ Πειραιά. Ακολουθεί χάρτης (google map) με ακριβείς οδηγίες για το πως θα φτάσετε στο μαγαζί.

Τι θα πρέπει να γνωρίζετε:
1. Η είσοδος στο παιχνίδι κοστίζει (πάλι) μόνο 10€.
2. Ο νικητής θα πάρει όλο το ποσό που θα μαζευτεί πλην το κόστος του τροπαίου (10€).
3. Τα παιχνίδια θα είναι Πόρτες, Πλακωτό, Φεύγα (και Γκιούλ κατόπιν συνεννοήσεως με τον εκάστοτε αντίπαλο). Αν δεν ξέρετε να παίζετε ή αν δεν θυμάστε καλά πως κινείται ο Αξιωματικός διαβάστε ΤΟ tutorial (από τον uncle).
4. Το τουρνουά θα διεξαχθεί με το σύστημα των
νοκ-άουτ αγώνων. Αν οι διαγωνιζόμενοι είναι έως και οχτώ (1-8) τότε τα ματς θα κρίνονται στις 7 νίκες. Αν οι διαγωνιζόμενοι είναι πάνω από οχτώ (9-16) τότε τα ματς θα κρίνονται στις 5 νίκες, εκτός από τον τελικό που θα είναι στα 7. Στην αντίθετη περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος το τουρνουά να τελειώσει μεταμεσονύχτια, γι’ αυτό μην γκρινιάξετε.

P.S.: Το trash talk μεταφέρθηκε στο αντίστοιχο event του facebook, οπότε όσοι έχουν λογαριασμό μπορούν να πατήσουν εδώ και το δούνε…οι υπόλοιποι, tough luck guys.

3 comments:

W@bbs said...

Υπάρχει περίπτωση ο νικητής να κερδίσει και το μοναδικό, super ουάου Summer Lover εγχειρίδιό σου; Αν ναι θα ήθελα να λάβω μέρος. :)

rockordie said...

@w@abbs: Σε συλλεκτική έκδοση με δερμάτινο εξώφυλλο και λατινική αρίθμηση. lol

W@bbs said...

Δε θα έχει εικονογραφημένα παραδείγματα; Κρίμα... Όλοι περιμένουμε να δούμε τη φάτσα του Κατσίμαρδου! (αν το λεω σωστά!)