Sunday, October 5, 2008

Infosystem 2008 και άλλα #1

Disclaimer:
Το παρακάτω post και όσα ακολουθήσουν με την λέξη Infosystem στον τίτλο παρουσιάζουν τελείως φανταστικά γεγονότα, αποκυήματα της φαντασίας μου. Επίσης δεν είναι ρετουσαρισμένα (δηλαδή είναι γραμμένα on the fly) με αποτέλεσμα να περιέχουν βωμολοχίες, ψευδής χαρακτηρισμούς και ασυναρτησίες.

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 18:00, δύσκολη εποχή το φθινόπωρο για μηχανόβιους, ευτυχώς σταμάτησε να βρέχει και με τον
Zaf αποφασίσαμε να πάμε τελικά στην έκθεση…το είχαμε συμφωνήσει από την προηγούμενη μέρα βέβαια αλλά ο καιρός θα μας χαλούσε τα σχέδια…αν με ρωτήσει κανείς τώρα, κατόπιν εορτής, θα προτιμούσα να συνεχιζόταν η βροχή.

Μετά από 10 λεπτά οδήγησης, κάνοντας σλάλομ ανάμεσα σε ηλίθιους αυτοκινητιστές, στους μποτιλιαρισμένους και βρεγμένους (άρα γλιστερούς) δρόμους της πόλης φτάσαμε στο σιντριβάνι όπου και παρκάραμε...κάποιος πρέπει να το καθαρίσει επιτέλους αυτό το σιντριβάνι, σκέφτομαι, και αν μπορεί ας γκρεμίσει και αυτήν την μαύρη μαλακία χωρίς νόημα που βρίσκεται εκεί δίπλα.

Λίγο πριν την είσοδο στον χώρο ο Zaf χαιρετάει κάποιους γνωστούς του…οι δύο, άντρες διάσημοι ακτιβιστές/blogger/ξέρωόλοτονκόσμοκαιακόμαπαραπάνω της πόλης και μια κοπέλα που την είχα ξαναδεί το καλοκαίρι σε μία μάζωξη…συμπαθητική, μερικούς ανθρώπους τους συμπαθείς χωρίς να ξέρεις το γιατί, σκέφτομαι. Για τους άντρες (από τα γραπτά τους) είχα σχηματίσει άλλη εικόνα στο μυαλό μου…τον έναν, τον βρήκα πιο επιθετικό, στην τσίτα…τον περίμενα πιο πράο και ήρεμο…τον άλλο, απλά διαφορετικό..καλά παιδιά. Μετά τα τυπικά, χειραψίες, «πως από εδώ» και «τι κάνεις» προχωρήσαμε στο εσωτερικό…ξεχωριστά.

No comments: