Monday, October 6, 2008

Infosystem 2008 και άλλα #5

Disclaimer:
Το παρακάτω post και όσα ακολουθήσουν με την λέξη Infosystem στον τίτλο παρουσιάζουν τελείως φανταστικά γεγονότα, αποκυήματα της φαντασίας μου. Επίσης δεν είναι ρετουσαρισμένα (δηλαδή είναι γραμμένα on the fly) με αποτέλεσμα να περιέχουν βωμολοχίες, ψευδής χαρακτηρισμούς και ασυναρτησίες.

To Future Park δεν ήταν ανοιχτό και έτσι αποφασίσαμε να πάρουμε τον δρόμο του γυρισμού, απογοητευμένοι αλλά σε εύθυμη κατάσταση μιας και το bug των ανταγωνιστών μας έφτιαξε την μέρα. Καθώς διασχίζαμε το δεύτερο περίπτερο προς τα πίσω ακόμα ο Zaf ξανασυναντάει τους 3 γνωστούς του μπροστά σε ένα σταντ που διέφυγε της προσοχής την πρώτη φορά. Το σταντ…drumroll..των Εθελοντών του Διαδικτύου του ΠΑΣΟΚ στο οποίο βρίσκονται άλλοι δύο γνωστοί του…μα επιτέλους όλο τον κόσμο ξέρει.

Μαζευόμαστε επομένως ένα πηγαδάκι 7 ατόμων, γίνονται οι απαραίτητες γνωριμίες και αρχίζει το κους κους. Σε ανύποπτο χρόνο από περιέργεια ρωτάω τον Zaf που τους γνώρισε όλους αυτούς και μου λέει σε ένα Open Coffee…η σκέψη να πάω και εγώ μαζί του στο επόμενο open coffee γεννήθηκε και πέθανε μέσα στο ίδιο millisecond…μακριά από εμάς. Τα παιδιά έχουν ενδιαφέρον, μυαλό και χιούμορ…η συζήτηση έχει αρκετό χαβαλέ αλλά ο RoD ποτέ δεν ένιωθε άνετα ανάμεσα σε strangers, είμαι σίγουρος ότι έχω ένα είδος αγοραφοβίας, ίσως επειδή είμαι τελείως ανίκανος στο small talk.

Κρύος ιδρώτας αρχίζει να με λούζει και έχω ξεμείνει τελείως από πράγματα να πω, αρχίζω να νιώθω άβολα και να πνίγομαι…άλλο ένα λεπτό και θα γίνω τελείως μούσκεμα… θέλω να φύγω αλλά ο Zaf δεν βάζει γλώσσα μέσα…τι να κάνω? Όταν έρχεται η σειρά μου να μιλήσω λοιπόν, καταφεύγω στην δοκιμασμένη τακτική που με έχει σώσει άπειρες φορές, γνωστή ως «η συζήτηση του ψυχαναλυτή». Βρίσκω μια ερώτηση και μόνο ΜΙΑ, ώστε να κάνω τον άλλο να αρχίσει να μιλάει και από εκεί και πέρα απλώς επαναλαμβάνω κάποια από αυτά που είπε σε μορφή ερώτησης. Περίπου ότι κάνουν κάποια AI bot στο internet…works like a charm, every time.

Ρωτάω λοιπόν «τι είναι οι Εθελοντές του Διαδικτύου» και σώζομαι. Οι απαντήσεις παρότι διανθισμένες με πολιτική σάλτσα δεν είναι ξεκάθαρες…το αντιλαμβάνομαι γρήγορα ότι άλλο θέλουν να πουν και άλλο λένε…ευτυχώς για μένα το καταλαβαίνουν και αυτοί οπότε έχω ακλόνητο άλλοθι για συνεχείς επερωτήσεις. Μέσα στα επόμενα 5 λεπτά όλοι αρχίζουν να ιδρώνουν και να ζεσταίνονται…λες τελικά, σκέφτομαι, σε άβολες καταστάσεις να συμβαίνει και σε άλλους…το σημαντικό είναι ότι τώρα πια είμαι ένας ιδρωμένος σε μια παρέα ιδρωμένων…ένας από το πλήθος και όχι ο ψωριάρης…ουφ!!!

Και μετά το διαλύσαμε και πήγα να κανονίσω για την έξοδο της Παρασκευής…πολλές μπύρες εκεί σου λέω.


P.S: Infosystem sucks, just delete it.

4 comments:

W@bbs said...

Έκανα και εγώ το λάθος να πάω στην Infosystem και έχεις απόλυτο δίκιο σε ό,τι αναφέρεις σε αυτό το post-χείμαρρο. Αυτό, όμως, που με πείραξε είναι ότι άλλα έλεγαν ότι θα έχουν και άλλα είχαν. Κάθε πέρσι και καλύτερα μου φαίνεται...

rockordie said...

@wabbs: Post-χείμαρρος καλά τα λες. Από την Πέμπτη ήθελα να τα γράψω και δεν μπορούσα οπότε μου βγήκαν πολλά...και είπα να τα σπάσω λίγο γιατί αλλιώς δεν θα διαβαζόταν.

uncle said...

δε ξέρω τι πρόγραμμα τυχαίας αναζήτησης φοράω, αλλά το μάτι μου έπεσε κατευθείαν πάνω στις μπύρες..

rockordie said...

@uncle: Να φανταστώ κάτι τέτοιο μπλα μπλα μπλα, μπύρες, μπλα μπλα μπλα.