Thursday, July 31, 2008

Summer Lover (ο υπέρτατος οδηγός) #6

Κεφάλαιο 5ο – Sealing The Deal
Η πιο σημαντική και η πιο δύσκολη συνάμα στιγμή της βραδιάς είναι το σημείο όπου πρέπει να κάνετε την κίνησή σας ώστε το μωρό να πέσει στην αγκαλιά σας. Αν η πρόσκληση γίνει πολύ νωρίς υπάρχει η πιθανότητα παρεξηγηθεί η κοπέλα και να επιστρέψετε στην βάση σας λουσμένος με πίνα κολάντα και δαχτυλιές στο μάγουλο. Αν από την άλλη η πρόσκληση γίνει πολύ αργά μπορεί να φύγετε από το μαγαζί αγκαλιά με μια μεθυσμένη, ημιλιπόθυμη γκόμενα που θα ξεράσει πάνω σας μετά από random(x) δευτερόλεπτα (μερικοί βέβαια γουστάρουν τα kinky stuff αλλά αυτό είναι άλλο post).
Η χρονική στιγμή θα γίνει η πρόταση για αχαλίνωτο σεξ χωρίς φραγμούς είναι πολύπλοκη υπόθεση για τους μη μυημένους αλλά χάρη στον υπέρτατο οδηγό δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Το μυστικό στο «πότε» λέγετε γλώσσα του σώματος και θα πρέπει να μάθετε να αναγνωρίζετε κάποια σημάδια που δηλώνουν πως είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα.

Σημάδια ότι η κοπέλα περνάει καλά:
α) Όταν παίζει νευρικά με το μαλλί της.
β) Όταν στέλνει μηνύματα στο κινητό της.
γ) Όταν έχει αφαιρέσει όλες τις ετικέτες από τα μπουκάλια μπύρας (που υπάρχουν σε ακτίνα 3 τραπεζιών τριγύρω).
δ) Όταν πηγαίνει τουαλέτα κάθε 7 λεπτά (για 6 λεπτά).
ε) Όταν ακούσετε για πρώτη φορά την φράση «Είσαι μαλάκας» (γιατί δείχνει ότι υπάρχει μια οικειότητα πλέον μεταξύ σας).


Ο τρόπος που θα γίνει η πρόταση είναι και αυτό ένα καλά κρυμμένο μυστικό από τους ειδήμονες του είδους όμως παρακάτω θα διαβάσετε τις ιδανικότερες ατάκες για την περίσταση.


Dealer Sealers:
α) Την έχω 25 πόντους (όταν ανακαλύψει την αλήθεια θα είναι πλέον αργά).
β) Πάμε σπίτι να σου δείξω την συλλογή με τις πεταλούδες…αν δεν σου αρέσουν ντύνεσαι και φεύγεις.
γ) Σε παρακαλωωωώ…την έχω κάνει λάστιχο όλο τον χειμώνα (δημιουργεί ενοχές).

...and when all else fails…
δ) Θα σε πληρώσω!!! (Tip: αυτή είναι 50-50, προετοιμαστείτε και για χαστούκι)

Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρετε μάλλον φταίει η κοπέλα και η εκκλησιαστική της ανατροφή και όχι εσείς. Το μόνο που απομένει είναι να πείτε τον Κατσιμάρδο που περιμένει στο αυτοκίνητο να την πάει σπίτι (δεν είστε και γάιδαρος) και μετά να γυρίσει να σας πάρει. Αν αργήσει να έρθει πάρτε ένα κανονικό ταξί για να επιστρέψετε σπίτι, πολύ πιθανόν ο άχρηστος να χάθηκε στον δρόμο.

Επίλογος

Αφού διαβάσατε μέχρι εδώ είστε έτοιμος για ένα καλοκαίρι αξέχαστο. Εμπρός λοιπόν ξαμοληθείτε στα νησιά και στις παραλίες, τώρα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

4 comments:

W@bbs said...

Νομίζω ότι ο οδηγός σου θα βγάλει από τη δύσκολη θέση πολλούς άντρες. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να το κάνεις και βιβλίο τσέπης. Πάντως ξέχασες ένα ακόμα μέρος για ραντεβού. Οι συναυλίες είναι top!

rockordie said...

@w@abbs: Το σκέφτηκα για τις συναυλίες όμως δεν μου έβγαινε όπως το ήθελα και αποφάσισα να το "πηδήξω" για την ώρα...ίσως στην επανέκδοση του βιβλίου, χαχαχα.

W@bbs said...

Πάντως αν την πηγαίνες σε μια συναυλία όπως αυτή των Iron Maiden, που ήταν απίστευτη,θα είχες την επιτυχία στο τσεπάκι σου!

rockordie said...

@w@abbs: Καλή ιδέα, θα οργανωθώ καλύτερα του χρόνου...και θα γίνω επιτέλους διάσημος και πλούσιος.