Monday, October 6, 2008

Infosystem 2008 και άλλα #4

Disclaimer:
Το παρακάτω post και όσα ακολουθήσουν με την λέξη Infosystem στον τίτλο παρουσιάζουν τελείως φανταστικά γεγονότα, αποκυήματα της φαντασίας μου. Επίσης δεν είναι ρετουσαρισμένα (δηλαδή είναι γραμμένα on the fly) με αποτέλεσμα να περιέχουν βωμολοχίες, ψευδής χαρακτηρισμούς και ασυναρτησίες.

Πριν καν ανέβω τις σκάλες για να μπω στο δεύτερο περίπτερο ξέρω ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσω, την εταιρεία με τους plotters που γεμίζει το πάτωμα με τεράστιες χρωματιστές εικόνες των οποίων τα δικαιώματα πολύ αμφιβάλω αν έχει αγοράσει…δύο μέτρα ακόμα και…yeap εκεί είναι, σταθερή αξία αναλλοίωτη στο χρόνο σαν το
Sauternes ένα πράγμα.

Ω!!! Τι έκπληξη και το δεύτερο περίπτερο είναι μια τραγωδία, και μάλιστα μια τραγωδία επαναλαμβανόμενη όπου ο πρωταγωνιστής πεθαίνει στο τέλος…σχεδόν όλοι είναι εκεί:

- Η ZeroOne (αλλιώς γνωστή σαν «πουλάμε τα πάντα 5% ακριβότερα από τον ανταγωνισμό») με ένα κεντρικό σταντ παρουσιάζει όπως πάντα…μαλακίες.

- Οι καμένοι Linuxάδες με το μίζερο σταντ τους. Αυτοί οι άνθρωποι περνούν τόσο χρόνο στο να σιχαίνονται τα windows που δεν σκέφτονται ότι αν ο κόσμος προχωρούσε με τους ρυθμούς εξέλιξης του Linux όλοι θα παίζαμε ακόμα Tetris στον υπολογιστή τους και όχι Call Of Duty και WOW.

- Η Computer Life προσπαθεί ακόμα να βγάλει από την μύγα ξίγκι με το Πλεξις σε μια χώρα όπου ο κλάδος της βιοτεχνίας ρούχων πνέει τα λοίσθια. Δικαίωμά τους βέβαια…μια συμβουλή μόνο έχω να τους δώσω ΠΕΤΑΞΤΕ επιτέλους αυτήν άθλια ελικοειδή κρεμάστρα με τα κακόγουστα δείγματα ρούχων που έχετε…τόσο πολύ σας αρέσει!!!

- Κάποιες αδιάφορες μικρομεσαίες εταιρείες παραγωγής site του χιλιάρικου.

- Μια εταιρεία από την οποία είχαμε πάρει πέρσι ένα demo που δεν μας έκανε μεγάλη εντύπωση (καθόλου δηλαδή) και συνεπώς ήταν αδιανόητο να ζητήσουμε και φέτος ένα…nothing to learn from those guys.

- Και μια άλλη εταιρεία η οποία είχε ένα πρόγραμμα ERP το οποίο φαινόταν ενδιαφέρον. Πλησιάσαμε λοιπόν και μια κοπέλα μας είπε ότι μπορούμε αν θέλουμε να το κοιτάξουμε και να περιηγηθούμε/πατήσουμε όπου θέλουμε. Πρώτο κλικ άνοιγμα μενού μισθοδοσίας, δεύτερο κλικ και…Exception Error!!! WTF? Πόσο χρόνο αφιερώσατε στην δοκιμή του προγράμματός σας ρε παιδιά??? Δύο λεπτά??? Τρία???…fuck, χαμένος χρόνος…nothing to learn from these guys either.

2 comments:

dddd said...

Από το zero one είχα πάρει pc κάποτε και συγκριτικά με πλαίσιο κλπ το πακέτο έβγαινε φθηνότερο!
Σε ότι αφορά την infosystem είναι μία έκθεση FTD & ΓΤΠ μαζί!!!! Απορώ γιατί πήγες!

rockordie said...

@nvoulgar: Το εξηγώ στο #3, για να δούμε προϊόντα του ανταγωνισμού μπας και καταλάβουμε τι κάνουμε λάθος.